Netwerkbeheer

Netwerkbeheer draait om de zorgvuldige installatie en het onderhoud van uw computernetwerk. Gezien het toenemende belang van betrouwbare netwerken, kunnen problemen met routing en switching downtime veroorzaken en productiviteit verminderen. Tegelijkertijd kunnen beveiligingslekken uw kostbare gegevens in gevaar brengen. Bij Firewizz richten we ons op diverse segmenten, waaronder MKB, ENTERPRISE, INDUSTRIE en PARTNERS EN SAMENWERKINGEN. Elk met hun eigen unieke eisen en benadering.

Netwerkbeheer, wat houdt het in?

Routing

Routing is het proces waarbij de optimale weg voor dataverkeer binnen een netwerk wordt bepaald.


Wij zorgen voor een stabiele en efficiënte routing configuratie, waardoor jouw netwerk altijd optimaal presteert zonder haperingen en het verkeer alleen uitkomt waar het voor bedoeld is. 

Switching

Switching is het proces van het koppelen van apparaten binnen een netwerk, zodat ze efficiënt gegevens kunnen uitwisselen.

Wij selecteren de meest gepaste apparatuur voor jouw netwerkbehoeften, waardoor een betrouwbare en efficiënte communicatie tussen apparaten gegarandeerd is.

Security

Security is het schild dat uw netwerk en gegevens beschermt tegen ongeautoriseerde toegang, aanvallen en dataverlies.

Door middel van up-to-date beveiligingsoplossingen zoals bijvoorbeeld een degelijke firewall beschermen wij jouw netwerk tegen potentiële bedreigingen.

Wireless (WiFi)

Wireless, of WiFi, is een technologie die apparaten in staat stelt om zonder fysieke kabels met een netwerk te verbinden.

Van kantooromgevingen tot grote industriële hallen, wij richten jouw draadloos netwerk in voor optimale connectiviteit, stabiliteit en prestaties voor computers of telefonie. 

VPN (remote/thuis- werken)

VPN is de veilige tunnel voor gegevensverkeer tussen een gebruiker en een netwerk, onmisbaar voor veilig thuiswerken.

Wij implementeren betrouwbare VPN-oplossingen die zorgen voor een veilige en naadloze verbinding, ongeacht waar je werkt.

Netwerk Monitoring

Netwerkmonitoring houdt het toezicht en beheer van een netwerk in, om prestaties te maximaliseren en downtime te minimaliseren.

Wij bieden voortdurend toezicht op jouw netwerk, zodat problemen vroegtijdig worden opgemerkt en opgelost voordat ze impact hebben op jouw bedrijfsvoering.

Img

MKB

"Netwerkbeheer voor mkb en kleine bedrijven"

Bij Firewizz weten we hoe belangrijk een betrouwbaar netwerk is voor het MKB. We hebben uitgebreide ervaring met het opzetten van zowel bekabelde als draadloze netwerken. Of het nu gaat om kantoren, winkels, scholen, festivals, bedrijfspanden, campings of recreatieparken; we zorgen voor een stabiele verbinding, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Een vlotte en ononderbroken gegevensstroom is cruciaal voor het soepel draaien van uw bedrijf. Dankzij onze effectieve routing en switching oplossingen garanderen we naadloze communicatie tussen uw systemen. Daarnaast hebben we geavanceerde VPN-oplossingen voor flexibele thuiswerkopties en voor de verbinding tussen diverse locaties.

Voor elk apparaat met een netwerkverbinding, of het nu een laptop, smartphone of printer is, kunt u bij ons terecht voor ondersteuning. Onze expertise omvat betrouwbare merken zoals onder andere TP-Link, Ubiquity en Cisco, zodat u zeker weet dat u kiest voor kwaliteit.

Enterprise

"Ongeschonden Betrouwbaarheid, Ongeëvenaarde Veiligheid"

Voor enterprise klanten is betrouwbaarheid van het netwerk essentieel. Continuïteit en stabiliteit zijn niet louter wenselijk, maar een absolute vereiste. Bij Firewizz begrijpen we dit als geen ander. We bieden geavanceerde routing en switching oplossingen die zorgen voor een vlotte en continue gegevensstroom, minimaliseren van uitvaltijd en waarborgen van bedrijfsprocessen. Onze expertise in draadloze en bekabelde netwerkinfrastructuren maakt ons een voorkeurspartner voor diverse bedrijfsomgevingen, van kantoorgebouwen tot campussen en datacenters.

Beveiliging staat centraal in alles wat we doen. We nemen niet alleen beveiliging zeer serieus, maar gaan ook proactief te werk om geavanceerde dreigingen te identificeren en te mitigeren. Dit alles met het oog op het beschermen van uw gevoelige bedrijfsgegevens en het handhaven van compliance-eisen.

Als trotse partner van Cisco, een wereldleider in netwerktechnologie, bieden we bewezen oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van betrouwbaarheid, beveiliging en support. Bovendien staan we klaar met een toegewijd supportteam, zodat u altijd kunt vertrouwen op snelle en deskundige hulp wanneer dat nodig is.

Img
Img

Industrie

"Waar Robuustheid en Betrouwbaarheid Samenkomen"

In de industriële sector zijn betrouwbare netwerken niet louter een gemak, maar een onmisbare factor voor continuïteit en productiviteit. Bij Firewizz begrijpen we de specifieke eisen die industrieën zoals fabrieken en biogasinstallaties stellen aan hun netwerkinfrastructuur. Omgevingen waarin elke seconde telt, vereisen netwerkoplossingen die niet alleen robuust en bestendig zijn tegen externe factoren, maar ook geoptimaliseerd voor maximale prestaties.

Of u nu te maken heeft met geautomatiseerde productielijnen, procesbeheer of realtime dataverwerking, we leveren netwerken die bestand zijn tegen de uitdagingen van de industriële omgeving. Onze oplossingen zijn ontworpen met het oog op hoge beschikbaarheid, minimale uitvaltijd en flexibele schaalbaarheid, zodat u met vertrouwen kunt bouwen op uw netwerk, dag in dag uit.

Partners en Samenwerkingen

"Uw Expert in Netwerkaanleg"

In de moderne, digitale wereld vormen netwerken de ruggengraat van vele sectoren en diensten. Regelmatig worden wij door andere bedrijven benaderd om hun te ondersteunen met gespecialiseerde netwerkoplossingen, zodat zij hun diensten optimaal kunnen leveren.

Heeft u een netwerk nodig, maar beschikt u niet over de benodigde kennis of expertise? Dan staan wij voor u klaar. Onze specialiteiten omvatten het faciliteren van geavanceerde camerasystemen, ondersteuning van industriële netwerkcomponenten, beveiliging van netwerkapparatuur, koppelen van diverse locaties en het aanbieden van solide connectiviteit voor uiteenlopende doeleinden. Daarnaast hebben we ervaring met het opzetten van tijdelijke netwerken op bouwplaatsen of andere tijdelijke locaties, evenals het verzorgen van netwerkoplossingen voor evenementen.

Met Firewizz als uw partner krijgt u een netwerk dat niet alleen robuust en betrouwbaar is, maar ook perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Zo kunt u zich richten op uw core business, terwijl wij de netwerkoplossingen verzorgen die uw operaties vlekkeloos laten verlopen.

Img

Heeft u interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
We zijn er om u te adviseren en u te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing voor uw behoeften.

Neem contact met ons op!