Service

Succes in technologie gaat niet alleen over het leveren van betrouwbare oplossingen, maar ook over het bieden van uitstekende service. We weten hoe belangrijk technologie is voor uw bedrijfsvoering en streven naar betrouwbare oplossingen met bijbehorende service voor minimale downtime. Of het nu gaat om het ontwikkelen van software of het beheren van netwerken, we staan altijd klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Waarom is goede klantenservice belangrijk voor jullie?

Goede klantenservice is voor ons essentieel omdat we niet alleen technologie leveren, maar ook betrouwbare ondersteuning. We begrijpen dat eventuele problemen uw bedrijfsactiviteiten kunnen belemmeren, en daarom streven we ernaar om snel en effectief te reageren op uw vragen en problemen.

Hoe snel reageren jullie op ondersteuningsverzoeken?

We streven ernaar om zo snel mogelijk op ondersteuningsverzoeken te reageren. Afhankelijk van de urgentie en het type verzoek, kunnen we veelal direct handelen en meestal (indien direct oplossen niet mogelijk is) binnen een paar uur een oplossing aanbieden of vervolg inplannen.

Waarom werken jullie veelal met een onderhoudscontract?

Bij grotere netwerken kunnen onderhoudscontracten zorgen voor heldere afspraken om een hoge servicekwaliteit te waarborgen, zodat mogelijke uitvaltijden tot een minimum worden beperkt of zelfs voorkomen. Daarbij
hebben klanten met een onderhoudscontract bij ons een hoge prioriteit.

Wat maakt Firewizz anders dan andere IT-dienstverleners?

We zijn trots op onze persoonlijke aanpak en onze toewijding aan goede service. Ook begrijpen we dat elke klant uniek is, en zetten we ons in om oplossingen te leveren die passen bij uw specifieke behoeften. Bovendien staan wij bekend om onze altijd bereikbare service en het vermogen om razendsnel te handelen wanneer dat nodig is.

Veelgestelde vragen (FAQ) over netwerkbeheer

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer is de praktijk van het beheren en onderhouden van een computernetwerk. Dit omvat alles van het installeren en configureren van netwerkapparatuur tot het monitoren van netwerkprestaties en het oplossen van technische problemen.

Waarom is netwerkbeheer belangrijk?

Netwerkbeheer is essentieel om ervoor te zorgen dat uw computernetwerk efficiënt en betrouwbaar functioneert. Een goed beheerd netwerk kan helpen om downtime te minimaliseren, de productiviteit te verhogen en de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Wat is een VPN en waarom zou ik er een nodig hebben?

Een VPN, of Virtual Private Network, is een technologie die een veilige verbinding over een onveilig netwerk (zoals het internet) maakt. Dit kan nuttig zijn voor medewerkers die op afstand werken, omdat het hen in staat stelt om veilig toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken.

Wat is een firewall en waarom is het belangrijk?

Een firewall is een netwerkbeveiligingssysteem dat ongeautoriseerd verkeer blokkeert, terwijl het geautoriseerde verkeer doorlaat. Het is een essentiële component van elke netwerkbeveiliging strategie om te voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot uw netwerk en gegevens.

Waarom zijn sommige routers zoveel duurder dan andere?

De prijs van een router kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de hardware, de functionaliteiten, de snelheid en de betrouwbaarheid. Duurdere routers hebben vaak geavanceerdere functies en kunnen betere prestaties leveren, vooral in grotere netwerken.

Hoe kan ik mijn Wifisignaal verbeteren?

U kunt uw Wifisignaal verbeteren door uw router op een centrale locatie in uw huis te plaatsen, weg van obstakels en andere apparaten die storingen kunnen veroorzaken. Daarnaast kan het upgraden van uw router of het toevoegen van een WiFi versterker ook helpen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over Software Development

Wat is softwareontwikkeling?

Softwareontwikkeling is het proces van het bedenken, ontwerpen, programmeren, testen en onderhouden van software of applicaties.

Wat is het verschil tussen web- en desktopapplicaties?

Webapplicaties draaien in een webbrowser, terwijl desktopapplicaties geïnstalleerd worden op de computer en lokaal draaien zonder internetverbinding.

Wat is een mobiele applicatie (app)?

Een mobiele app is een softwareapplicatie die specifiek is ontworpen om te draaien op smartphones, tablets en andere mobiele apparaten.

Wat is een API en waarvoor wordt het gebruikt?

Een API, of Application Programming Interface, is een reeks regels en protocollen die verschillende softwaretoepassingen met elkaar laat communiceren. Het wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen tussen verschillende applicaties of diensten.